BASIN BÜLTENİ

Anasayfa/ Basın Bülteni/ Iyzico entegrasyonu

Iyzico Entegrasyonu

06 Kasım 2013, Ankara: 2013 yılında e-tohum ilk 15 girişimi arasında yer alan Ganipara, herkes için kolay, hızlı ve özgür alışveriş sitesi ödeme alt yapıları seçeneklerine İyzico ödeme alt yapısını ekledi.

Ganipara.com ve iyzico entegrasyonu

İnternet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde alışveriş sitesi açmanızı sağlayan Ganipara ile hızlı ve kolay bir şekilde ödeme kabul etmenizi sağlayan iyzico artık entegre olarak çalışıyor.

Bu entegrasyon sayesinde mağaza sahipleri karmaşık ve zor SanalPOS başvuru işlemlerinden kurtulup hızlı bir şekilde ödeme kabul edebiliyor. Herhangi bir bankadan alınacak SanalPOS'dan hiçbir farkı olmayan iyzico ödeme altyapısı ile mağaza sahipleri bankalarla anlaşmaktan kurtularak tek bir başvuru ile tüm kredi kartlarını kabul edebilir hale geliyor.

Sanal mağaza sahipleri iyzico entegrasyonu sayesinde çok kısa süre içinde Sanal POS başvurunuzu yapabilir ve ayarlarını otomatik olarak Ganipara sanal mağazanıza uygulayabilirler.

Sanal POS sahibi olmak isteyen sanal mağaza sahipleri Ganipara avantajı ve hızlı aktivasyon ile aşağıdaki adresten başvularını yapabilir
http://ganipara.com/iyzico

Bülten Görselleri

  • Ganipara alışveriş sitesi açmak için en iyi çözüm. Tavsiye ederim

    Melike

  • Ürünlerimi internetten satmak için ihtiyaç duyduğum tek websitesi

    Orçun

Yukarı