BASIN BÜLTENİ

Anasayfa/ Basın Bülteni/ Mağaza Önyüzü

Mağaza Önyüzü

12 Kasım 2012, Ankara:Ganipara, Mağaza önyüzü özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunduğunu duyurdu.

Herhangi bir sanal mağaza yazılımına ihtiyaç duymadan ürünlerinizi, dijital varlıklarınızı, e-kitaplarınızı ve servislerinizi satabileceğiniz ve gelire dönüştürebileceğiniz kolay kullanılabilen bir web servisi olan Ganipara, Mağaza ön yüzü özelliğini kullanıcılarının hizmetine sundu.

Mağaza önyüzü özelliği sayesinde, kullanıcılar satmak istedikleri ürünleri gruplara ayırarak kendilerine ait mağaza önyüzünden satışa sunabilecekler. Böylece var olan bir web sitesi bulunmayan kullanıcıların da e-ticarete hızlı giriş yapması mümkün olabilecek.

Mağaza önyüzü ile satış için Ganipara servisine eklenen ürünler, http://kullaniciadi.ganipara.com adresinde listelenebilecek. Mağaza önyüzünde ürünler dinamik filtreleme özelliği ile kolaylıkla aranabiliyor. Kullanıcılara mağaza önyüzünde görünecek ürünleri belirleme, gruplama imkanı da sağlanıyor.

Ganipara kurucu ortağı ve Teknik Operasyonlar Yöneticisi Berkay ÜNAL "Müşterilerimizden gelen isteklerden en önemlisi Ganipara sayfalarında da ürünlerini listeleyebilmekti. Eklediğimiz yeni özellik ile daha geniş kitlelerin kolaylıkla e-ticarete başlangıç yapabileceklerine inanıyoruz. Yeni özelliğin eklenmesi ve satışların başlaması ile Beta sürecini de sonlandırdık." dedi

Ganipara, servisini kullanmak isteyen kullanıcılar Beta sürecinin bitmesi ile siteye hemen üye olup satışa başlayabiliyorlar.

Bülten Görselleri

  • Ganipara alışveriş sitesi açmak için en iyi çözüm. Tavsiye ederim

    Melike

  • Ürünlerimi internetten satmak için ihtiyaç duyduğum tek websitesi

    Orçun

Yukarı