BASIN BÜLTENİ

Anasayfa/ Basın Bülteni/ Daha Hızlı Alışveriş

Daha Hızlı Alışveriş

09 Kasım 2012, Ankara: Ganipara, alışveriş yapan kullanıcıların bilgilerini hatırlayan "Daha Hızlı Alışveriş" özelliğini duyurdu.

Herhangi bir sanal mağaza yazılımına ihtiyaç duymadan ürünlerinizi, dijital varlıklarınızı, e-kitaplarınızı ve servislerinizi satabileceğiniz ve gelire dönüştürebileceğiniz kolay kullanılabilen bir web servisi olan Ganipara, alışveriş yapan kullanıcıların bilgilerini hatırlayan "Daha Hızlı Alışveriş" özelliğini kullanıcılarının hizmetine sundu.

"Daha Hızlı Alışveriş" özelliği, müşterilerin daha önce yaptıkları alışverişlerde kullandıkları fatura, teslimat adresi gibi bilgileri hatırlayarak alışveriş tamamlama sürecini hızlandıran yeni bir Ganipara özelliği.

Birçok web sitesinde kullanıcı adı ve şifre girilmesi ile ulaşılabilen bu özellik Ganipara servisinde müşteri epostasına gönderilen özel bir güvenlik kodu ile sağlanıyor. Böylece müşterilerin hatırlaması gereken yeni bir kullanıcı adı ve şifre yerine daha önce alışveriş yaparken kullandıkları epostaları girmeleri yeterli oluyor.

Müşterilerin epostasına gönderilen özel bir kodu ile, daha önceki alışverişlerinde kullandıkları teslimat ve fatura bilgileri ve yeni alışveriş sepetleri görüntüleniyor. Bilgilerin seçilmesi sonrasında müşteriler ödeme aşamasını hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorlar.

"Daha Hızlı Alışveriş" özelliği bugün itibari ile tüm kullanıcı ve müşterilerin kullanımına açılıyor.

Bülten Görselleri

  • Ganipara alışveriş sitesi açmak için en iyi çözüm. Tavsiye ederim

    Melike

  • Ürünlerimi internetten satmak için ihtiyaç duyduğum tek websitesi

    Orçun

Yukarı